Conill de tardor

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
–       2 conills tallats a trossos
–       4 cebes
–       4 pastanagues
–       12 alls
–       4 tomàquets
–       Avellanes i ametlles
–       600 g de bolets variats (congelats o en conserva)
–       Oli d’oliva
–       Sal
–       Pebre
 

Elaboració:

– Tallem la ceba en juliana.

– Ratllem les pastanagues amb el ratllador gruixut.

– Ratllem els tomàquets i els alls.

– Salpebrem el conill.

– L’enrossim en una cassola amb oli d’oliva, a foc viu.

– El retirem i el reservem.

– En el mateix oli hi sofregim les cebes i les pastanagues.

– A mig coure hi afegim el tomàquet i l’all ratllats, amb una mica de sal i sucre.

– Quan tinguem el tomàquet a mig fer hi afegim el conill i dos gots d’aigua, altra vegada sal, i ho deixem fer xup xup uns 30 minuts.

– Mentrestant fem una picada amb els fruits secs.

– L’afegim juntament amb els bolets i ho deixem coure uns 10 minuts més.

– Tastem i rectifiquem de sal.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s