Fideus amb costella

Estàndard
Ingredient:
(per a 8 persones)
–       800 g de costella de porc (tallada)
–       800 g de fideus (corbats amb forat)
–       5 tomàquets
–       4 cebes
–       1 l de brou de carn
–       Sal
–       Oli d’oliva
–       2 culleradetes de pebre vermell
–       Herbes aromàtiques: romaní, farigola, herbes de provença, …
 

Elaboració:

– Ratllem la ceba i el tomàquet.

– En una paella gran daurem la costella de porc a foc mig.

– Hi afegim la ceba i el tomàquet i els sofregim també a foc mig.

– Quan estigui cuit hi afegim una mica de brou i deixem que es redueixi.

– Hi afegim els fideus i tornem a posar-hi brou fins que ho cobreixi tot.

– Hi afegim les herbres i el pebre vermell i ho deixem fer a foc mig fins que els fideus estiguin cuits.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s