Sardines enfarinades

Estàndard

Ingredients:
(per a 8 persones)
–       16 sardines 
–       3 pebrots verds
–       3 cebes
–       Farina de galeta
–       Oli d’oliva
–       Sal 
 

Elaboració:

– Netegem les sardines.

– Posem el forn a escalfar a 160º.

– Tallem el pebrot i la ceba en juliana.

– En una safata de vidre posem un raig d’oli i hi posem la ceba i el pebrot, ho salem i ho enfornem.

– Ho deixem fer uns 20 minuts, vigilant que no es cremi.

– Enfarinem les sardines amb farina de galeta.

– Quan les verdures estiguin a punt de daurar-se, hi afegim les sardines amb un rajolí d’oli per damunt i les deixem fer uns 10 minuts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s