Macarrons al pesto vermell

Estàndard

Ingredients:
(per a 8 persones)
–       800 g de macarrons
–       8 tomàquets secs
–       200 g de nous
–       2 grans d’all
–       Una cunya de formatge parmesà
–       Oli d’oliva verge
–       Sal 
 

Elaboració:

– Posem els tomàquets 3 o 4 minuts en aigua calenta perquè s’hidratin una mica.

– Pelem els alls.

– Ratllem el formatge.

– Trinxem una mica les nous amb les mans.

– Posem els alls, els tomàquets i les nous amb una mica d’oli en una batedora i ho triturem. Hi posem sal.

– Hi afegim el formatge ratllat.

– Anem afegint oli fins que veiem que queda una salsa lligada.

– Fem la pasta en aigua bullint amb sal l’estona que indiqui el paquet.

– Escorrem els macarrons i els tornem a posar a la cassola per barrejar-los amb el pesto.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s