Amanida de raïm i formatge

Estàndard
Ingredients:
(Per a 8 persones)
   Per l’amanida
–       1 bossa gran d’enciams barrejats
–       1 gotim petit de raïm blanc
–       1 gotim petit de raïm negre
–       250 g de mató o formatge de cabra
–       75 g de nous
   Per la vinagreta
–       15 cullerades d’oli d’oliva
–       3 culleradetes de mostassa
–       3 cullerades de vinagre de vi
–       1 i ½ culleradetes de canyella
–       ½ culleradeta de sucre
–       Sal
–       Pebre negre
 

Elaboració:

L’amanida

– En un bol gran aboquem l’enciam.

– Tallem els grans de raïm pel mig i traiem els pinyols. Els afegim a l’amanida.

– Tallem el formatge a daus i l’afegim.

– Afegim les nous una mica esmicolades.

La vinagreta

– Posem tots els ingredients en un pot i els batem amb les varilles fins aconseguir una textura cremosa.

– Amanim amb la vinagreta abans de servir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s