Salmó a la papillot

Estàndard
Ingredients:
(Per a 8 persones)
–       8 filets de salmó (o un per persona)
–       4 grans d’all
–       2 cebes
–       2 llimones
–       Una mica de mantega
–       Julivert
–       Sal
–       Pebre negre

Elaboració:

– Pelem les cebes i les tallem en juliana molt fina.

– Pelem els alls i els tallem ben petits.

– Fem suc d’una llimona i l’altra la tallem a rodanxes fines.

– Escalfem el forn a 200º.

– Tallem rectangles de paper de plata prou grossos perquè hi puguem embolicar cada filet de peix.

– Salpebrem el peix i col·loquem cada filet damunt d’un tros de paper de plata.

– Hi posem trossets d’all, ceba, julivert i una rodanxa de de llimona i hi afegim un rajolí de suc de llimona i una miqueta de mantega.

– Ho emboliquem molt bé amb el paper de plata doblegant les cantonades per tal que no s’escapi gens d’aire.

– Ho enfornem i ho deixem coure durant uns 15 minuts.

– Servim tot el paquet tancat, cadascú ja l’obrirà al moment de menjar-lo.

Anuncis

One response »

  1. En aquesta recepta no hem aconseguit que la ceba ens quedi prou cuita, així que jo recomano canviar-la per una altra verdura que es faci més aviat, com ara porro tallat ben finet o carbassó.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s