Magdalenes de pastanaga i coco

Estàndard
Ingredients:
(per a 8 persones)
–       400 g de coco ratllat
–       400 g de pastanaga
–       300 g de sucre moreno
–       200 g de farina integral
–       4 ous
–       2 culleradetes de bicarbonat
 

Elaboració:

– Preparem les quantitats que necessitarem de cada ingredient.

– Pelem i ratllem les pastanagues amb el ratllador fi.

– En un bol batem els ous fins que facin escuma i hi anem afegint sense deixar de remenar el sucre, el coco, la pastanaga, i la farina barrejada amb el bicarbonat.

– Posem el forn a escalfar a 200º.

– Col·loquem els motllos de magdalena damunt la plata del forn i els omplim fins una mica més de la meitat.

– Ho enfornem i ho deixem coure uns 25 minuts. Les anem controlant i abans de treure-les hi clavem un escuradents per saber si s’han cuit bé per dins, si l’escuradents surt net, ja les podem treure i deixar-les refredar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s