Carbassons farcits

Estàndard
Ingredients:
(per 8 persones)
–       8 carbassons
–       12 salsitxes
–       1 ceba
–       4 grans d’all
–       1 pot petit de tomàquet fregit
–       100g de formatge parmesà ratllat
–       Oli d’oliva
–       Sal
–       Pebre
 

Elaboració:

– Tallem els carbassons en dues meitats.

– Els posem a bullir.

– Un cop cuits, amb una cullereta buidem la polpa de cada tros de carbassó, deixant-ne una mica perquè faci de base i procurant que no se’ns trenqui gens.

– Trinxem la polpa i la reservem.

– Tallem la ceba ben petita.

– Trinxem els alls ben petitons.

– Traiem la pell de les salsitxes.

– Sofregim la ceba i, quan comenci a estar daurada, hi afegim la salsitxa i els alls.

– Quan ho tinguem cuit hi afegim el carbassó trinxat, ho salpebrem i hi afegim una mica de tomàquet fregit.

– Ho remenem tot ben remenat i farcim els carbassons amb aquesta pasta.

– Els posem en un recipient, hi posem formatge ratllat per damunt i ho enfornem uns 10 minuts fins que veiem que es daura el formatge.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s