Coca de vidre

Estàndard

Ingredients: 
(per a 8 persones)
–       500 g de farina
–       300 ml d’aigua
–       25 g de llevat viu
–       10 g de sal
–       Oli d’oliva
–       Sucre
–       50 g de pinyons 

 

Elaboració:

– Preparem les quantitats que necessitarem de cada ingredient.

– Mentre preparem la coca deixem els pinyons en remull per tal que no es cremin al posar-los al forn.

– Desfem el llevat amb una mica de l’aigua que farem servir. L’aigua haurà d’estar tèbia.

– En un recipient posem la farina fent un volcà i al centre hi posem: el llevat desfet, la sal, dues cullerades d’oli i la resta de l’aigua.

– Treballem la massa fins a formar una bola. Estarà a punt quan es vegi homogènia i no s’enganxi a les mans. Si s’enganxa, caldrà afegir-hi una mica més de farina.

– Deixem reposar la massa tapada amb un drap durant uns 30 minuts.

– Quan hagi doblat el seu volum, ja podem fer les coques.

– Posem el forn a escalfar a 200º.

– Dividim la massa en vuit trossos iguals i els estirem amb un corró, donant-li forma allargada i deixant-les molt primes.

– Les pintem amb oli i damunt hi posem una bona cosa de sucre i un grapadet de pinyons ben repartits.

– Les enfornem i les deixem fer entre 15 i 20 minuts, vigilant-les per què no se’ns cremin.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s