Amanida amb vinagreta d’avellanes

Estàndard

Ingredients:
(per a 8 persones)
–       1 enciam de fulla de roure
–       2 cebes tendres
–       3 pastanagues
–       4 tomàquets
–       80 g d’avellanes
–       Oli d’oliva
–       Vinagre de vi blanc
–       Mel
–       Sal
–       Pebre
 

Elaboració:

Amanida

– Netegem bé els enciams i la resta de verdures.

– Trossegem els enciams.

– Tallem la ceba tendra a rodanxes.

– Tallem els tomàquets a daus.

– Fem tires de pastanaga amb el pelador.

Vinagreta

– Triturem les avellanes en un morter fins que quedin ben fines.

– Posem en un bol el vinagre, la sal i el pebre. Ho remenem bé amb les varilles fins que es dissolgui la sal.

– Hi anem afegint l’oli poc a poc sense deixar de batre amb les varilles, així s’anirà espesseint.

– Hi afegim una cullerada de mel.

– Per últim hi afegim les avellanes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s