Esqueixada de bacallà

Estàndard

Ingredients:
(per a 8 persones)
–       500 g de bacallà dessalat
–       5 tomàquets madurs
–       2 pebrots vermells
–       2 cebes
–       180 g d’olives negres d’Aragó
–       Oli d’oliva
–       Pebre 

 

Elaboració:

– Pelem la ceba i la tallem ben petitona. La deixem en remull per tal que perdi una mica de picor.

– Esqueixem el bacallà.

– Rentem els pebrots i els tomàquets.

– Tallem els pebrots a trossos petits.

– Ratllem els tomàquets amb el ratllador gros.

– Una vegada tenim el bacallà esqueixat el barregem amb la resta d’ingredients.

– Hi posem un polsim de pebre i un bon raig d’oli d’oliva.

– El podem deixar a la nevera fins al moment de servir-lo per què estigui ben fresquet.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s