Pisos de llom amb formatge

Estàndard

Ingredients: 
(per a 8 persones)
–       24 talls de llom de porc tallat primet (3 per persona)
–       200 g de formatge emmental ratllat
–       100g de formatge mozzarella ratllat o tallat a talls prims
–       10 llesques de pernil salat
–       Salsa de soja
–       Alfàbrega o orenga
–       Oli d’oliva
–       Sal
–       Pebre
 

Elaboració:

– Salpebrem els talls de llom.

– En una paella escalfem un raig d’oli i fregim els talls de llom.

– Quan tinguem el llom a mig fer hi afegim un raig de salsa de soja.

– Reservem el llom.

– Tallem el pernil salat a tallets petits.

– Barregem el pernil amb el formatge emmental.

– Agafem una safata per anar al forn i muntem els pisos:

  • Fem una primera capa amb 8 talls de llom.
  • Damunt hi posem la meitat de la barreja d’emmental i pernil.
  • Hi posem una segona capa de llom.
  • Posem la resta de la barreja d’emmental i pernil.
  • L’última capa de llom.
  • Hi posem la mozzarella per damunt.
  • Per damunt hi posem una miqueta d’alfàbrega.

– Ho posem al forn a gratinar a 200º

– Ho traiem quan el formatge de damunt s’hagi fos i es comenci a daurar.

One response »

  1. Una altra recepta trobada al bloc Cuina amb compte. Una manera ben senzilla de donar-li un toc de gràcia al clàssic llom amb formatge!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s