La Coca de Sant Joan de la Josefa (II)

Estàndard
 
Ingredients:
(per a 8 persones)
–       500 g de farina
–       100 g de sucre
–       Un got d’oli d’oliva
–       Mig got de llet
–       2 ous
–       Una cullerada de pell de llimona ratllada
–       1/2 cullaradeta de llevat químic
–       Pinyons
–       Una mica de mantega
 

Elaboració:

– Preparem tots els ingredients que necessitem.

– Barregem la farina amb la llet, els ous, el sucre, la pell de llimona,

l’oli i el llevat.

– Pintem el motllo amb la mantega i hi posem la barrega.

– Ho introduim al forn escalfat a 180º

– La cocció ha de durar uns 20 minunts. A la meitat d’aquest temps        posem per damunt la coca els pinyons i 3 cullerades de sucre.

One response »

  1. La segona recepta de coca de Sant Joan que ens porta la Josefa, tota una artista a la cuina!!
    Llàstima que no vam trobar fruita confitada…
    Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s