“Ensaladilla” russa

Estàndard

 Ingredients:
(per a 8 persones)
–       8 patates mitjanes
–       4 pastanagues
–       200 g de pèsols
–       200 g de mongeta tendra rodona
–       4 ous
–       4 llaunes petites de tonyina
–       Olives verdes
–       1 pot de maionesa
–       Sal
 

Elaboració:

– Posem al foc una olla gran amb aigua i sal.

– En un altre cassó fem els ous durs. Per fer ous durs hem de posar els ous en l’aigua freda i amb sal i, una vegada hagi arrencat el bull, deixar-los fer durant uns 10 minuts.

– Mentrestant rentem i pelem les patates i les pastanagues i les tallem a dauetes petits.

– Netegem les mongetes i les tallem a trossets.

– Quan l’aigua arrenqui el bull hi posem la patata, la pastanaga, les mongetes i els pèsols i ho deixem coure uns 15 minuts a foc mig, procurant que no es desfaci la patata.

– Quan les verdures estiguin cuites les escorrem, les esbandim per refredar-les i les posem en una safata.

– Hi esmicolem la tonyina damunt i ratllem els ous durs.

– Hi afegim la maionesa i ho barregem tot amb cura per no aixafar la patata.

– Servim i ho decorem amb unes quantes olives per damunt.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s