Mandonguilles

Estàndard
Ingredients:
(per 8 persones)
–       600 g de carn picada de vedella
–       2 butifarres
–       2 ous
–       Farina
–       Farina de galeta
–       1 kg de tomàquets
–       3 cebes
–       3 grans d’all
–       Llorer
–       Sal
–       Pebre
–       Oli d’oliva
 

Elaboració:

– Per fer les mandonguilles treiem la pell de la butifarra i la barregem amb la carn de  vedella.

– Hi afegim l’ou, l’all tallat ben petitet, la sal i el pebre.

– Hi afegim farina de galeta fins que agafin una consistència que es pugui treballar bé.

– Fem boletes i les enfarinem amb farina blanca.

–  Fregim les mandonguilles.

–  Tallem la ceba ben petita.

–  Ratllem els tomàquets.

–  Fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Hi posem sal i llorer.

–  Quan el sofregit estigui fet hi afegim les mandonguilles, hi posem una mica d’aigua i ho deixem fer xup xup una estona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s