Crêpes

Estàndard
 
Ingredients:
(per 8 persones)
–       400 g de farina
–       4 ous
–       ½ l de llet
–       4 cullerades soperes de sucre
–       Un pessic de sal
–       2 cullerades de mantega
–       1 culleradeta de sucre de vainilla
–       Nocilla o Nutella o similar
–       Avellanes
 

Elaboració:

– Barregem la farina amb el sucre, el sucre de vainilla i el pessic de sal.- Hi afegim els ous i la mantega fosa i ho remenem bé.

– Hi anem afegint la llet a poc a poc.

– Si cal, passem la massa per la batedora per obtenir una crema homogènia.

– Preparem la paella a foc fort i hi desfem una mica de mantega.

– Amb un cullerot agafem una mica de la massa i la posem ben escampada a la paella.

– El deixem fer durant un minut i li donem la volta. El deixem fer un minut més per l’altra cara i el treiem.

– Anem repetint la mateixa operació per fer cada crêpe, pintant la paella amb mantega cada vegada.

– Trinxem les avellanes amb el morter.

– Quan tinguem els crêpes fets hi posem la xocolata i un polsim d’avellanes i els cargolem o els pleguem.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s