Coca de trempó

Estàndard

Ingredients:
(per  8 persones)
–       175 ml d’aigua calenta
–       50 ml d’oli d’oliva
–       5 g de llevat viu
–       Farina
–       2 pebrots verds (els més clarets que trobeu, són més tendres)
–       4 tomàquets
–       2 cebes (si són grans 1 i ½)
–       Sal
–       Una mica més d’oli d’oliva
 
 

Elaboració

La massa

– En un bol gran posem el llevat esmicolat.

– Hi afegim l’aigua calenta.

– Hi afegim l’oli.

– Remenem amb una forquilla fins que el llevat s’hagi dissolt.

– Anem afegint farina i remenant amb la forquilla. Arribarà un moment que caldrà treballar la massa amb les mans.

– Hem d’afegir farina fins que quedi una massa compacta que no s’enganxi a les mans.

– La deixem reposar només 5 minuts.

El trempó

– Rentem els tomàquets i els pebrots.

– Tallem els tomàquets, els pebrots i les cebes a talls d’uns 3 cm (2 dits).

– Ho anem posant tot junt en un bol i ho amanim amb oli i sal.

La coca

– Posem el forn a preescalfar a 180º

– Pintem la safata del forn amb oli d’oliva i hi aplanem la massa amb els dits de manera que quedi molt primeta.

– Hi posem el trempó al damunt ben repartit. No hi hem de posar tot el suc que haurà sortit dels tomàquets.

– L’enfornem i la deixem coure uns 45 minuts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s