Pollastre a la mostassa

Estàndard

Ingredients:
(per a 8 persones)
– 6 pits de pollastre filetejats
– 3 cebes
– 15 xampinyons
– 1 tetrabric petit de crema de llet
– 3 cullerades de mostassa a l’antiga (també és pot fer amb mostassa de Dijon)
– Oli d’oliva
– Sal
– Pebre
 

Elaboració:

– Tallem el pollastre a tires i el salpebrem.

– Tallem la ceba en juliana.

– Rentem els xampinyons i els tallem a làmines.

– Fregim el pollastre amb una mica d’oli d’oliva i el reservem.

– A la mateixa paella afegim una mica més d’oli i fregim la ceba.

– Quan la ceba hagi agafat una mica de color afegim els xampinyons.

– Quan estiguin fets la ceba i els bolets, afegim el pollastre.

– Hi posem les dues cullerades de mostassa i ho barregem bé.

– Afegim la crema de llet i ho deixem una estoneta remenant de tant en tant, de manera que la crema de llet agafi el gust i quedi una salsa lligada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s