Sandvitx “jefe” mexicà

Estàndard

Ingredients:
(per 8 persones)
– 8 filets de pit de pollastre
– 8 talls de pernil dolç
– 8 talls de formatge cheddar
– 8 ous
– 24 llesques de pa de motllo
– 1 enciam
– 3 cebes tendres
– Maionesa
– Tomàquet fregit
– Oli d’oliva
– Sal

 

Elaboració:

– Salem el pollastre i el fem a la paella.

– Fem un ou ferrat per cadascú que en vulgui (és opcional posar-lo).

– Per cada sandvitx preparem dues llesques amb maionesa per una cara i una llesca amb salsa de tomàquet per les dues cares.

– Tallem l’enciam i la ceba.

– Fregim una mica la ceba a la paella.

– Muntem els “jefes” en aquest ordre:

  • Llesca de pa amb maionesa
  • Enciam
  • Ceba
  • Pernil dolç
  • Llesca de pa amb salsa de tomàquet
  • Pollastre
  • Formatge cheddar
  •  Llesca de pa amb maionesa

– Els acabem posant-hi l’ou ferrat damunt.

Anuncis

2 responses »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s