Ous farcits

Estàndard

Ingredients:
(per 8 persones)
–       8 ous
–       2 llaunes de tonyina
–       1 pot petit de tomàquet fregit
–       1 pot petit de maionesa

 

Elaboració:

– Posem els ous a bullir. Per fer ous durs hem de posar els ous en aigua freda i amb sal i, una vegada hagi arrencat el bull, deixar-los fer durant uns 10 minuts.

– Una vegada ja els tenim freds, els pelem i els tallem per la meitat (en el sentit vertical, per tal que ens quedin dues meitats iguals)

– Buidem els rovells amb cura. En reservem tres i fem servir els altres cinc per fer el farcit.

– Preparem el farcit: agafem els 5 rovells, les llaunes de tonyina amb l’oli escorregut i el tomàquet de llauna. Barregem aquests ingredients amb una forquilla fins que ens quedi una massa uniforme.

– Omplim amb aquesta massa els forats que ens han quedat en les clares dels ous durs.

– Una vegada tenim els ous farcits, hi posem a sobre una cullerada de maionesa de manera que quedin coberts.

– Agafem els 3 rovells que havíem reservat i els esmicolem amb una forquilla de manera que quedi un polsim groc.

– Per últim, tirem aquest polsim groc sobre dels ous que ja tenim farcits i amb la maionesa.

One response »

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s