Cookies

Estàndard

Ingredients:
(per 8 persones)
–       600g de farina
–       220g de sucre moreno
–       220g de sucre blanc
–       240g de mantega
–       2 ous
–       2 culleradetes de llevat en pols
–       150g de xocolata de fondre
–       100g de nous

 

Elaboració:

– Preparem les quantitats que necessitarem de cada ingredient.

– Barregem la farina amb el llevat i ho reservem.

– Batem els ous i els reservem.

– Desfem la mantega.

– Batem la mantega amb els dos tipus de sucre fins que quedi cremós.

– Hi afegim l’ou batut.

– Hi anem afegint la farina tamisada i anem remenant amb una cullera de fusta. Al final la massa es farà molt espessa, l’última estona la podem treballar amb les mans.

– Posem el forn a preescalfar a 200º.

– Tallem la xocolata a trossos petits.

– Esmicolem les nous amb els dits.

– Barregem la xocolata i les nous amb la massa.

– Posem paper vegetal damunt la plata del forn.

– Donem forma a les galetes.

– Les hem de coure uns 15 minuts.

– Les deixem refredar per què s’endureixin.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s