Guisat de sípia amb cigrons

Estàndard
Ingredients:
(per 8 persones)
–       800 g de cigrons cuits
–       2 sípies
–       500 g de bolets en conserva
–       4 tomàquets
–       1 ceba
–       1 pastanaga
–       4 grans d’all
–       Pebre vermell
–       2 fulles de llorer
–       Sal
–       Pebre
–       Oli d’oliva
 

Elaboració:

– Tallem la ceba i els alls ben petitets.

– Pelem els tomàquets i els tallem a daus petits.

– Ratllem la pastanaga.

– Tallem la sípia a trossets i la saltem fins que estigui una mica rossa.

– Hi afegim la ceba, els alls, la pastanaga i el tomàquet. Ho deixem coure a foc mig uns 20 minuts.

– Hi afegim una culleradeta de pebre vermell i un got d’aigua i ho deixem reduir.

– Hi afegim els bolets ben escorreguts, els cigrons i dues fulles de llorer i ho deixem coure uns 5 minuts més.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s